"Lokal" patriota
+2
Stasha
vanja87
6 posters
Strana 1 od 1
"Lokal" patriota
To da postoji neki "subotički lobi" koji gura samo svoje pevače mogu da pričaju samo oni koji su gluvi i slepi!!! Ja sam iz južne Srbije, tačnije iz Grdelice, pa bi po tom "pravilu" trebala da prezirem sve vojvodjane, samim tim i Nešu!!! UBEDLJIVO NAJBOLJE PEVA OD SVIH KANDIDATA, MNOOOGO JE SLADAK, SAVRŠENO SE PONAŠA NA SCENI! Može da drži predavanja pojedinim takmičarima..... Pored svega toga on, vidi se, čvrsto stoji na zemlji za razliku od mnogih!!!! To i žiri potvrdjuje iz nedelje u nedelju!!!!
NEŠO SAMO NAPRED!!!!! SVE NAJBOLJE!!!! RAZBI IH SVE TAMO!!!!!
P.S. Nadam se da ću nekada imati priliku da te upoznam!!!!
NEŠO SAMO NAPRED!!!!! SVE NAJBOLJE!!!! RAZBI IH SVE TAMO!!!!!
P.S. Nadam se da ću nekada imati priliku da te upoznam!!!!
Re: "Lokal" patriota
Vanja u potpunosti se slazem sa tobom :)
Nesa je njajbolji,najlepsi,ima predivan,prijatan glas...I samo zli jezici mogu da pricaju nesto protiv njega...
Nesa je POBEDNIK!!!
Nesa je njajbolji,najlepsi,ima predivan,prijatan glas...I samo zli jezici mogu da pricaju nesto protiv njega...
Nesa je POBEDNIK!!!
Stasha-
Broj poruka : 48
Godina : 33
Datum upisa : 19.01.2009
Vanja, u potpunosti se slazem...
Da taj lokal patriotizam igra neku ulogu u ovome svemu, ne bi bilo 3 Suboticana (ustvari 4), u prvih 8...
Da taj lokal patriotizam igra neku ulogu u ovome svemu, ne bi bilo 3 Suboticana (ustvari 4), u prvih 8...
NESO ZA POBEDNIKA...
A TACO...I TO STO KAZAES... A U PRVIH 10 DA KAZEM 5 ....JER JE SLADJA S.IMALA SIGURNO VISE GLASOVA OD SLADJE M, TAKO DA....TO JE STVAR SAMO ONIH KOJI PEVAJU...MI NAVIJAMO ZA NJIH I NEMAJU DRUGI RAZLOG DA NAS ZBOG TOGA BOJKOTUJU!!!
VOJVODA SAMO NAPRED POZ.TE MAJA GRBIC
A TACO...I TO STO KAZAES... A U PRVIH 10 DA KAZEM 5 ....JER JE SLADJA S.IMALA SIGURNO VISE GLASOVA OD SLADJE M, TAKO DA....TO JE STVAR SAMO ONIH KOJI PEVAJU...MI NAVIJAMO ZA NJIH I NEMAJU DRUGI RAZLOG DA NAS ZBOG TOGA BOJKOTUJU!!!
VOJVODA SAMO NAPRED POZ.TE MAJA GRBIC
Daca_Dajana- Moderator
-
Broj poruka : 276
Godina : 30
Datum upisa : 16.11.2008
daaaaaaaaa Majaaaaaaaaaaaaaaa
Daca_Dajana- Moderator
-
Broj poruka : 276
Godina : 30